Sony KDL-46HX755


Cu noul televizor Sony KDL-46HX755 vedeţi fiecare detaliu cu Full HD 2D şi 3D-Cufundaţi-vă complet în acţiune cu vizionarea Full High Definition 2D şi 3D uniformă şi extrem de detaliată. Culori naturale şi imagini clare, detaliate-Vedeţi detalii clare, fără degradare sau zgomot, chiar şi pentru imaginile de definiţie standard, cu motorul de imagine X-Reality.

Acţiune extrem de uniformă cu panoul 3D de mare viteză (4x)-Bucuraţi-vă de o imagine uniformă de înaltă calitate cu estompare şi diafonie minimizate când urmăriţi un conţinut 3D. Vizionaţi confortabil cu funcţia Reglare automată adâncime 3D-Vizionaţi ore întregi în format 3D într-un mod mai relaxat şi cu mai puţin efort pentru ochi.

Scene de acţiune fluide cu Motionflow XR 400Hz-Urmăriţi acţiunea la echivalentul a 400 de cadre pe secundă şi surprindeţi fiecare detaliu în desfăşurare. Dynamic Edge LED cu Întunecare cadru-Beneficiaţi de imagini de înaltă calitate cu un contrast superior pe un ecran LED care utilizează mai puţină energie.

Wi-Fi încorporat pentru conectare facilă la Internet-Redaţi divertisment în timp real din reţeaua de domiciliu wireless şi de pe Internet, fără cabluri dezordonate. Conectare uşoară la web pe televizor-Redaţi în timp real pe tot ecranul filme, muzică, clipuri video şi aplicaţii de pe Internet şi accesaţi reţele sociale pe Sony Entertainment Network.